امير سرتيپ زواره ای: واحد نجف آباد می تواند نیاز های لجستیکی ارتش را برطرف كند

06 اسفند 1394
امیر زواره ای محسن مرادی

رئیس سازمان تحقیقات و جهاد خودكفایی نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی ایران که در دومین همایش اطلاع رسانی نیازها و پروژه های تحقیقاتی نزاجا در واحد نجف آباد حضور یافته بود، به بیان نیازهای صنایع نظامی و دفاعی كشور و تشریح انتظارات ارتش از دانشگاه پرداخت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی نجف آباد، امیر سرتیپ سید مسعود رضا زواره ای پس از بازدید از بخش های مختلف کارگاهی و آزمایشگاههای این دانشگاه و آشنایی با توانمندی های علمی و كارگاهی این دانشگاه با حضور در همایش اطلاع رسانی نیازها و پروژه های تحقیقاتی نزاجا خطاب به استادان و دانشجویان تحصیلات تکمیلی نجف آباد گفت: همگامی و همفكری نیروهای متخصص ما با نیروهای دانشگاه باعث می شود به یك ارتقاء دو جانبه برسیم. دانشگاه آزاد اسلامی نجف آباد می تواند نیاز های ارتش در زمینه تولیدات علمی را برطرف كند. دید ما نسبت به محصولات تولیدی، استفاده مبتنی بر ابزار است و نگاه دانشگاه باید مبتنی بر تولید علم و فناوری باشد. از آنجا كه ما محصول محور هستیم باید برای رفع معایب و خلاء های علمی محصولات مان به سمت دانشگاه گرایش پیدا كنیم. واحد نجف آباد دارای پتانسیل های لازم و تعداد قابل توجهی عضو هیات علمی و دانشجو در مقاطع تحصیلات تكمیلی است، این امکانات تحقیقاتی و منابع انسانی گرانقیمت می توانند با تولید علم و دانش بومی ما را در رسیدن به اهدافمان یاری كنند.

سید مسعودرضا زواره ای افزود: همكاری دانشگاه با صنایع دفاعی باید به گونه ای باشد كه پویایی خود را حفظ كرده و محصولاتش در راستای اهداف ما شكل بگیرد. الزامات و چارچوب های صنایع دفاعی بالا تر از سطح صنعت فعلی كشور است و به طبع رشد دانشگاه،صنعت و تامین نیازهای نیروی نظامی باید در این چرخه بر آورده شود.

وی با مروری بر روند شكل گیری سازمان تحقیقات و جهاد خودكفایی نیروی زمینی ارتش ادامه داد: خروج بیش از 50 هزار نفر مستشار از بدنه ارتش پس از پیروزی شكوهمند انقلاب اسلامی ما را با مشكلات عدیده ای در زمینه آموزش کار با تجهیزات، انجام تعمیرات و نحوه استفاده از برخی تجهیزات نظامی مواجه كرد. در چنین شرایطی و با شروع جنگ تحمیلی تمركز ما بر فرآیند قطعه سازی بود و تا سال 71 باز سازی و نوسازی قطعات در دستور كار ما وجود داشت. با این حال ارتقا را نیز پیش روی خود می دیدیم تا اینكه پس از دستور فرماندهی كل قوا در سال 72 مبنی بر لزوم طراحی، ساخت و تولید تجهیزات مدرن نظامی ، ماموریت اصلی ارتش به سه پروژه اوج، در نیروی هوایی با محصول هواپیماهای صاعقه و آذرخش، پروژه موج، در نیروی دریایی با محصول ناوچه های كلاس سینا و ناوشكن جماران و پروژه ذوالفقار، در نیروی زمینی با محصول تانك ذوالفقار ختم شد. پس از دست یابی به این موفقیت ها فرآیند ارتباط با دانشگاه و تلفیق مهارت و خلاقیت با دانش مبتنی بر علم روز دنیا در دستور كار ارتش قرار گرفت.

امیر زواره ای خاطر نشان كرد: سازمان تحقیقات و جهاد خودكفایی نیروی زمینی ارتش با حفظ مولفه های مهارتی و خلاقیتی، دانش را نیز در سطح وسیعی به خدمت گرفته است. این بدان معنا نیست كه از تولیدات علمی دانشگاه ها بی نیاز هستیم. تولید علم باید در دانشگاه صورت بگیرد، تبدیل علم و دانش به محصول باید در صنعت شكل گرفته و نهایتا خروجی این چرخه برای ما قابل استفاده است. یكی از بزرگترین قابلیت هایی كه می تواند دست ما را در آینده برای مدیریت عملیاتی باز بگذارد حركت همراه با دانش است. نگاه ما به این فرآیند، طراحی و ساخت تجهیزات جدید برای استفاده در سال های آینده است.

لازم به ذکر است دومین همایش اطلاع رسانی نیازها و پروژه های تحقیقاتی نیروی زمینی ارتش جمههوری اسلامی ایران با مشارکت علمی دانشگاههای صنعتی اصفهان، صنعتی مالک اشتر،دانشگاه شهرکرد، دانشگاه اصفهان،سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور و مرکز بهینه سازی سازمان تحقیقات و جهاد خودکفایی نزاجا و با شرکت محققان و پژوهشگرانی از دانشگاه صنعتی شریف، دانشگاه صنعتی اصفهان، دانشگاه صنعتی مالک اشتر به میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد نجف آباد برگزار گردید.

ما از کوکی ها برای بهبود وب سایت استفاده می کنیم. برای مشاهده اطلاعات بیشتر مراجعه کنید به سیاست کوکی ها. من در سایت از کوکی ها استفاده می کنم. قبول کردن