به گزارش خبرنگار آنا، همایش «در مسیر موفقیت» با هدف ارتقای روحیه کارآفرینی و ایجاد انگیزه بین دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد نجفآباد برگزار شد.
مسعود صرامی بنیانگذار سیتی سنتر اصفهان و کارآفرین برتر کشور در این همایش با بیان اهمیت امید و خودباوری بهعنوان دو عامل کلیدی در دستیابی به موفقیت اظهار کرد: هر فرد باید به تواناییهای خود ایمان داشته باشد و از چالشها بهعنوان فرصتهایی برای یادگیری استفاده کند.
وی با اشاره به بخشهای مختلفی سیتی سنتر اصفهان ازجمله دانشگاه علمی کاربردی، موزه، پارک سرپوشیده و تالار عروسی بیان کرد: این پروژه با هزینهای حدود یک میلیارد دلار اجرا شده و هدف آن ایجاد فرصتهای شغلی جدید و جذب گردشگر به اصفهان است.
کارآفرین برتر کشور، تحصیل مستمر، ایجاد شبکه ارتباطات، ریسک کردن، مشارکت اجتماعی و توجه به سلامت روان را پیشنهادها خود برای آینده دانشجویان عنوان کرد و افزود: همیشه به دنبال یادگیری باشید؛ علم کلید موفقیت است، ارتباطات مؤثر میتواند فرصتهای شغلی جدیدی را فراهم کند، گاهی باید ریسک کرد تا بتوانید به موفقیت برسید، سعی کنید در پروژههای اجتماعی شرکت کرده تا تجربه کسب کنید و توجه ویژهای به سلامت روان خود داشته باشید؛ زیرا این امر تأثیر مستقیمی بر عملکرد شما دارد.
مدیریت استرس تأثیر بسزایی بر کیفیت زندگی دارد
متخصص تغذیه و سلامت نیز بر اهمیت تغذیه سالم و تأثیر آن بر روحیه افراد تأکید کرد و با اشاره به اینکه سلامت روان یکی از ارکان اساسی برای رسیدن به موفقیت است، گفت: افرادی که از سلامت روان خوبی برخوردارند، قادرند تصمیمات بهتری بگیرند و با چالشها بهتر مقابله کنند. مدیریت استرس و داشتن نگرش مثبت میتواند تأثیر بسزایی بر کیفیت زندگی افراد داشته باشد.
رسول حیدری بیان کرد: تکنیکهایی مدیریت استرس شامل فعالیت بدنی منظم که ورزش باعث ترشح اندورفین میشود و احساس خوشحالی را افزایش میدهد. تغذیه سالم و رژیم غذایی متعادل نقش مهمی در حفظ سلامت روان دارد. مدیریت زمان و برنامهریزی مؤثر میتواند سطح استرس را کاهش دهد. مدیتیشن، ذهنآگاهی و تمرینات ذهنآگاهی میتواند به آرامش ذهن کمک کرده و اضطراب را کاهش میدهد.
وی با تأکید بر اهمیت ارتباطات اجتماعی سالم مطرح کرد: برقراری ارتباط مثبت با دیگران نه تنها باعث افزایش حمایت اجتماعی میشود؛ بلکه احساس تعلق را نیز تقویت میکند. روابط اجتماعی قوی میتواند منبع بزرگی برای حمایت عاطفی باشد.
مؤسس سرای سلامت در اصفهان ادامه داد: مفهوم آرامش آرمیدن، آسایش، آشتی، آسودن، ایمنی، امنیت، فراغت، راحت، صلح، سکون یافتن، رفع آشوب، قرار یافتن، صبر کردن و سکون یافتن است. برای آرامش جسم و جان، تن و روان، بیرون و درون به مراقبت لحظهای و آگاهانه از آلودگیهای زمانه نیاز داریم؛ اما بهتر است درک کنیم این آگاهی و عمل کرد درست را کسی نمیتواند به ما تزریق کند جز خودمان.
حیدری اضافه کرد: در حفظ آرامش جسم و جان باید همواره تلاش درست داشته باشیم. نیک بیندیشیم، صحبت کنیم و عمل کنیم؛ اما روان صنعتی زمانه به هزار ترفند و فریبکاری را به طرف مصنوعات صنعتی میخواند که در نهایت باعث نابودی سلامت و طبیعت است؛ اما هوشیارتر از آنیم که اسیر این زرقوبرق کاذب شویم. مگر نه آنکه مردمان خردمند و نیاکان جهان تنها آنچه در سازوکار زندگی داشتند از زمین گرفته بودند، آنچه میخوردند و میپوشیدند و تمام اسباب معیشت زندگیشان؛ حاصلش سلامت تن و روان و عمر طولانی و با عزت و روزگار خوش آنان بود.
وی توضیح داد: ما نیز این فرهنگ عالی طبیعی را پیشه خود میکنیم و از سادهترین روش بهره میبریم و چیزی را انتخاب کرده که به تن و روان سلامت و شادی بخشد و از زمین برآمده باشد تا بر آسمان جانمان نشیند و در نهایت، تن سالم و روان شاد را برایمان به ارمغان آورد.
مؤسس سرای سلامت در اصفهان ادامه داد: آرامش و سلامت دل یعنی سلامت همه اعضا بدن و بیماری دل بیماری تمام بدن است. بهترین اصل در حفظ سلامت برقراری آرامش بوده؛ برای به دست آوردن آرامش بهترین کار شاد کردن روان است. مؤثرترین معالجات خوشحال کردن دل بوده؛ البته این کار در گرو خوشحال کردن دیگران است. شادی و امیدواری گلبولهای سفید خون را تقویت میکند؛ بنابراین تأثیر عواطف و احساسات در مورد بیماریها کاملاً بدیهی است.
حیدری تبیین کرد: با انجام اعمالی که رفاه دیگران را باعث میشود و همچنین اعمالی که تن و روان را پاکیزه میکند، آرامش را در وجودمان شکوفا میکنیم. اگر سعی کنیم تمام چیزهای خوب را برای خودمان حفظ هر آنچه نامطلوب است به دیگران حواله کرده و توقع داشته باشیم مردم و دنیای اطرافمان مطابق میلمان رفتار کنند هرگز به آرامش حقیقی نخواهیم رسید؛ بنابراین خواستار آنیم که تمام چیزهای خوبمان را با دیگران شریک شویم و با خدمت بلاعوض بدون هرگونه توقعی شادی واقعی را تجربه کنیم. با خلاصی یافتن از درد، رنج و توقع آرامش حقیقی را تجربه میکنیم.
وی افزود: بزرگترین سعادت و خیروبرکت تجربه آرامش و رهایی است. وقتی شخصی راه رهایی از تمام آلودگیها را دنبال کند طبیعتاً احساس شادی کرده و این شادی چیزی نیست مگر آرامش، تعادل و حسن نیت. این شادی در هر شرایطی درخشش خود را حفظ میکند. از طریق حفظ سه اصل آرامش، ورزش و خورش میتوانیم سلامت جسم و روان خویش را حفظ کنیم. اصل اول یعنی آرامش پایه و اساس سلامت است. برای به دست آوردن اصل اول بهتر بوده از تنفر، توقع و تکبر دوری کنیم.
حمیدرضا نظری، مدیر مراکز نوآوری دانشگاهی شرکت پشتیبانی و توسعه فناوری و نوآوری فولاد مبارکه هم با بیان جایگاه مهم دانشجویان به اهمیت ارتباط دانشجویان با صنعت اشاره کرد و با تشریح دستاوردهای علمی و فنی در صنعت، دانشگاه را به پژوهش و تحقیق مستمر برای حمایت از صنعت فراخواند.
به گزارش آنا، این همایش که با استقبال تعداد قابل توجهی از دانشجویان همراه بود نشاندهنده علاقهمندی به موضوعات کارآفرینی و موفقیت بود. سؤالات متعدد دانشجویان، نشاندهنده تمایل آنها برای یادگیری بیشتر درباره چالشها و فرصتهای موجود در مسیر کارآفرینی بود.