جایزه «نوبل ایرانی» به دانش‌آموز سما رسید
مطلب ویژه

24 آبان 1403

دانش‌آموز شاخه فنی و حرفه‌ای از هنرستان فنی و حرفه‌ای سمای نجف‌آباد در رویداد بزرگ جایزه البرز، رتبه نخست بخش دانش‌آموزی را به خود اختصاص داد.

به گزارش خبرنگار آنا، آیین پایانی شصت و دومین سال جایزه البرز دانش‌آموزی با حضور سیدعباس صالحی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، علیرضا کاظمی وزیر آموزش و پرورش و حجت‌الاسلام سیدمهدی خاموشی رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه در هتل ارم تهران برگزار شد و جایزه البرز موسوم به نوبل ایرانی باسابقه‌ترین جایزه علمی کشور به امیرحسین هاشمی دانش‌آموز سما نجف‌آباد اختصاص پیدا کرد.

امیرحسن هاشمی در چندین جشنواره و مسابقات کشوری و بین‌المللی دیگر نیز رتبه‌های برتر و برگزیده را از آن خود کرده، از جمله مسابقات بین‌المللی راینوکاپ (مقاله برتر با عنوان تراکتور هوشمند برقی)، جشنواره دانش‌آموزی فرهیختگان جوان، مسابقات کشوری سما (رنگ و روغن)، مسابقات بین‌المللی کاراته که این افتخارات مسلط به زبان برنامه‌نویسی پایتون هستند.

براین اساس، هاشمی مهر امسال به‌عنوان دانشجوی دانشگاه شهید محسن مهاجر اصفهان نیز پذیرفته شده است.

همه‌ساله جایزه موسوم به نوبل ایرانی به نخبگان، پژوهندگان، دانشجویان، دانش‌­آموزان و ممتازین حوزه علمیه جایزه بنیاد البرز اعطا و این جوایز به صورت کشوری و معمولاً به همراه تجلیل از مقام والای چهره ماندگار، واقف زنده یاد حسینعلی البرز برگزار می­‌شود.

واجدین شرایط دریافت جایزه حُسن تحصیل از بین دانش‌آموزان ممتاز دوره‌­های تحصیلی متوسطه اول، دوم و نیز فنی حرفه‌ای و کاردانش (هنرستان) در سراسر کشور انتخاب می‌شوند.

جایزه «نوبل ایرانی» به دانش‌آموز سما رسید

نخبگان در مرحله نخست توسط مسئولان استان­‌های کشور انتخاب شده و در مرحله نهایی توسط کمیته علمی جایزه بنیاد البرز مورد ارزیابی قرار می‌­گیرند و در نهایت دانش‌­آموزان برتر استان‌ها با بالاترین امتیاز به عنوان برگزیدگان نهایی کشور انتخاب می­‌شوند.

به گزارش آنا، بنیاد فرهنگی البرز در سال ۱۳۴۲ شمسی تأسیس شده و هدف از تأسیس بنیاد فرهنگی البرز کمک به اشاعه فرهنگ کشور و تجلیل از مقام علمی دانشمندان و پژوهندگان برتر ایرانی و تشویق دانشجویان و دانش‌آموزان برگزیده و نوباوگان و نوجوانان بااستعداد ایرانی است و این موضوع از طریق اعطای «جایزه بنیاد البرز» و به صورت مستمر و سالانه انجام می‌گیرد.

بنیاد فرهنگی البرز به همت مرحوم حسینعلی البرز، مردی خیراندیش و نیک‌سیرت، تأسیس و وقف شد و این بنیاد طی بیش از نیم قرن، چندین هزار نفر از نخبگان برتر علمی کشور را مورد حمایت و تشویق قرار داده است.

جالب اینکه تعدادی از نخبگان دارای مسؤولیت‌هایی در عرصه‌های مختلف علمی، پژوهشی و اجرایی هستند و فعالیت حمایتی و تشویقی بنیاد فرهنگی البرز طی سال­های اخیر در قالب همایش‌­های ملی و استانی با حضور مقامات علمی و مسؤولین کشوری محقق شده است.

ما از کوکی ها برای بهبود وب سایت استفاده می کنیم. برای مشاهده اطلاعات بیشتر مراجعه کنید به سیاست کوکی ها. من در سایت از کوکی ها استفاده می کنم. قبول کردن