معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد نجفآباد از نایبقهرمانی این دانشگاه در مسابقات ماراتن برنامهنویسی تلفنهمراه دانشگاه صنعتی شریف خبر داد.
دکترعلی اکبرحسین رضا گفت: اگر امروز در فضایی آرام و به دور از دغدغههای امنیتی به تعلیم و پرورش میپردازیم، به دلیل مجاهدتها و جانفشانیهای شهدا و رزمندگان است.
رئیس دانشکده مهندسی مواد دانشگاه آزاد اسلامی واحد نجفآباد از راهاندازی رشته علوم و مهندسی صنایع غذایی در این واحد دانشگاهی خبر داد.
دکترمهدی امیدی در گفتگو باپایگاه خبری واحد نجفآباد، از راهاندازی رشته علوم و مهندسی صنایع غذایی در مقطع کارشناسی پیوسته در این واحد دانشگاهی خبر داد و اظهار کرد: هدف از این رشته، تربیت نیروهای متخصصی است كه بتوانند در زمینههایی مانند اجرای عملیات تبدیل مواد غذایی، كنترل كیفیت، كمك به طراحی و بهینهسازی خطوط تولید در كارخانجات صنایع غذایی، وظیفه هدایت، نظارت و مسئولیت فنی را برعهده گیرند.
وی افزود: فعالیتهای صید و برداشت محصولات زراعی و باغی و یا ذبح دام تا مواد خامی كه به ماده غذایی آماده مصرف تبدیل میشود، شامل روشهای نگهداری، فرآوری، بستهبندی زیرمجموعههای این رشته دانشگاهی هستند.
رئیس دانشکده مهندسی مواد دانشگاه آزاد اسلامی واحد نجفآباد درباره جایگاه رشته صنایع غذایی در جامعه عنوان کرد: با توجه به رشد بیرویه جمعیت و نیاز روزافزون جامعه به غذا و کاهش منابع غذایی جوامع، لزوم استفاده بهینه از منابع غذایی موجود و بهکارگیری روشهای مطلوب نگهداری و جلوگیری از ضایعات بیرویه محصولات کشاورزی، تأمین منابع جدید غذایی، بستهبندی مناسب بهمنظور حفظ و بهبود كیفیت محصولات امری بدیهی است.
دکترامیدی ادامه داد: با رشد و توسعه جوامع و پیشرفت علوم و صنایع، نیاز به تنوع محصولات و پیدایش فرآوردههای جدید غذایی و كمكغذایی به شكل روزافزونی احساس میشود و سلامت مردم و توجه خاص دولت و مردم به كمیت و كیفیت غذایی جامعه و ایجاد كارخانجات جدید صنایع غذایی، اهمیت این رشته تحصیلی را نشان میدهد.
وی خاطرنشان كرد: داوطلبان این رشته باید از توان و دانش بالایی در دروس شیمی و زیستشناسی و ریاضی برخوردار باشند و از آنجا که زمینه اشتغال متخصصان این رشته بیشتر در کارخانجات اعم از آزمایشگاه و خط تولید است، داوطلب باید از توان جسمی مطلوب و نیز دقت کافی بهرهمند باشد.
رئیس دانشکده مهندسی مواد دانشگاه آزاد اسلامی واحد نجفآباد در مورد توانمندی فارغالتحصیلان رشته علوم و مهندسی صنایع غذایی تصریح کرد: فارغالتحصیلان این رشته میتوانند مسئولیتهای متفاوتی مانند مدیریت تولید کارخانجات، مسئولیت آزمایشگاهها، انجام فعالیتهای تحقیقاتی در راستای بهبود کیفیت تولیدات غذایی، ساخت محصولات جدید، افزایش تولید، کاهش ضایعات، بستهبندی و ارائه مشاوره علمی به واحدهای تولیدی و فعالیتهای دیگر را برعهده بگیرند.
دکترامیدی اذعان کرد: رشته جدید کارشناسی علوم و مهندسی صنایع غذایی به جمع رشتههای مقطع کارشناسی دانشگاه آزاد اسلامی واحد جامع مستقل نجفآباد اضافه شده است و داوطلبان علاقهمند و مجاز به انتخاب رشته آزمون سراسری میتوانند در مرحله تکمیل ظرفیت با مراجعه به سایت azmoon.iau.ac.ir رشته جدید علوم و مهندسی صنایع غذایی (کد ۵۰۴۲۲) با کد محل دانشگاهی ۱۵۰ (دانشگاه آزاد اسلامی واحد نجفآباد) را انتخاب کنند.
وی توضیح داد: داوطلبان میتوانند برای ارتباط با مرکز مشاوره و هدایت تحصیلی دانشگاه در ساعات اداری با شماره تلفنهای ۰۳۱۴۲۴۲- ۰۳۱۴۲۲۹۲۳۳۲ تماس و از راهنمایی مشاوران این مرکز استفاده کنند.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد نجفآباد گفت: تلاش همهجانبه این واحد دانشگاهی برای ارتقای کیفیت خدمات و توسعه امكانات رفاهی بهمنظور افزایش رضایتمندی دانشجویان است.