حجت الاسلام و المسلمین حیدری: هدف کلاس‌های معارف، تقویت بنیان‌های فکری و فرهنگی دانشجویان است
مطلب ویژه

15 آبان 1396

مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان اصفهان، تقویت بنیان‌های اعتقادی، فکری و فرهنگی دانشجویان را از اصلی‌ترین اهداف کلاس های معارف اسلامی دانست.

 

به گزارش پایگاه خبری دانشگاه آزاد اسلامی نجف آباد، حجت الاسلام حیدری در گردهمایی مدیران گروه های معارف اسلامی که در آن استادان و مدیران گروه های معارف اسلامی استان اصفهان به هم فکری و تبادل نظر در راستای نحوه آموزش این درس پرداختند، گفت: «پر کردن خلأهای فکری، مبارزه و مقابله با سیل ویرانگر شبهات و مسائلی که به لحاظ فکری، اعتقادی، سیاسی و اجتماعی متوجه جوانان ما است، رسالتی است که بر دوش ما قرار گرفته است و باید به آن توجه ویژه داشته باشیم.»

وی با توجه به ظرفیت‌های خوبی که در دانشگاه آزاد اسلامی استان اصفهان وجود دارد خاطرنشان کرد: «امروز که به برکت خون شهدا و مجاهدت مجاهدین فی‌سبیل الله و در راس آنها امام عظیم و شان انقلاب اسلامی و ایثارگری‌های سالهای بعد از پیروزی انقلاب اسلامی، این فرصت مغتنم در اختیار ما قرار داده شده است و بدون شک استفاده حداکثری از همه این فرصت از جمله دغدغه‌های ما است. اهمیت این دروس و حضور مدرسان معارف اسلامی در دانشگاه‌ها به‌عنوان مراکز مهم فرهنگی اجتماعی فکری و سیاسی بر کسی پوشیده نیست.»

حیدری با توجه به برگزاری اردوی فرهنگی شمیم بصیرت و میزبانی شایسته واحد نجف آباد، افزود: «بسیاری از افرادی که برای تدریس دروس معارف اسلامی به کار گرفته شده‌اند به‌خاطر شرایط سختی که وجود دارد مانند حجم بالای شبهاتی که در فضای دانشگاهی وجود دارد، نتوانسته اند به کار خود ادامه دهند.»

این مسئول آینده نگری، مدیریت تحول و برنامه ریزی علمی، سیاستگذاری مناسب با نیازها و آزاداندیشی علمی را چهار اصل مهم بیانات مقام معظم رهبری درباره معارف اسلامی دانست.

وی ادامه داد: «باید با استراتژی هوشمندانه قدم به این راه گذاشت. یکی از کارهایی که می‌شود در زمینه آینده‌نگری انجام داد احیای شورای معارف استان به عنوان یکی از نقاط تقویت کننده این ساختار است.»

حیدری ادامه داد:‌ «نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در اصفهان چند سالی است که در بحث ساختار و محتوا کمیته‌هایی را تشکیل داده و اکنون شاهد به ثمر نشستن آن هستیم. یکی از این کمیته‌ها کمیته تحول در روش تدریس دروس معارف اسلامی است. باید در نظر داشت هر اقلیمی نیازمندی خاص خود را دارد لزومی ندارد همه از یک نسخه واحده تبعیت کند. خوراک و تغذیه فکری در هر شهری متفاوت است و باید پویایی در محتوا هم حفظ شود. اهتمام در برگزاری کرسی‌های آزاداندیشی علمی و ایجاد کرسی‌های نقد و نظریه‌پردازی نیز از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.»

 

ما از کوکی ها برای بهبود وب سایت استفاده می کنیم. برای مشاهده اطلاعات بیشتر مراجعه کنید به سیاست کوکی ها. من در سایت از کوکی ها استفاده می کنم. قبول کردن