علی اثنی عشری: «برنز المپیاد» را آغازی برای فعالیت‌ بیشتر در علم پزشکی و خدمت به مردم می‌دانم
مطلب ویژه

03 مهر 1396

فرزند اول خانواده است و می‌خواهد با ادامه تحصیل در رشته جراحی مغز و اعصاب به یکی از پزشکان ماهر در این حیطه تبدیل شود و کسب مدال برنز المپیاد پزشکی را آغازی برای فعالیت‌های علمی بیشتر در علم پزشکی و خدمت به مردم ایران می‌داند.

 

علی اثنی عشری برنده مدال برنز نهمین دوره المپیاد علمی دانشجویان پزشکی سراسر کشور، درباره کسب این موفقیت به خبرنگار پایگاه خبری دانشگاه آزاد اسلامی نجف آباد گفت: «سطح این دوره از المپیاد بسیار بالا بود، رقابت اصلی ما بیشتر با دانشجویان دانشگاه های تهران و شهید بهشتی بود. علاوه بر این حضور دانشجویان رشته مدیریت در این دوره باعث شده بود که رقابت سخت‌تری بین دانشجویان شکل بگیرد.»

اثنی عشری درباره نحوه برگزاری آزمون و حیطه بندی آن خاطرنشان کرد: «این آزمون در پنج حیطه استدلال بالینی، فلسفه در پزشکی، مدیریت در نظام سلامت، آموزش پزشکی و علوم پایه برگزار شد و رقابت سختی بین تمام شرکت کننده ها وجود داشت. حیطه مدیریت در نظام سلامت از اهمیت ویژه ای برخوردار است چراکه کشور اکنون از متخصصان بسیار زیادی در همه زمینه ها بهره مند است اما در زمینه وجود مدیران توانمند با کمبودهای زیادی مواجه است. به همین خاطر امسال موضوع سیاست گذاری و مدیریت مشارکت بخش خصوصی و دولتی به عنوان موضوع شاخص مطرح بود و نظر دانشجویان شرکت کننده که در واقع نخبگان این حوزه هستند را جویا شدند.»


او درباره آمادگی خود برای شرکت در این رویداد بزرگ علمی به خبرنگار ما گفت: «حدود شش ماه تمام منابع و کتاب های مرتبط را مطالعه کردم و با برخی مدیران ارشد اصفهان در زمینه سلامت جلسات گفت‌وگوی زیادی داشتم و این باعث شد تا علاوه بر کسب اطلاعات تئوری از تجربیات میدانی در این زمینه هم بهره‌مند شوم. با این حال به خاطر تداخل برنامه های امتحانی و نزدیک بودن زمان برگزاری آزمون با تاریخ امتحانات نتوانستم آن‌طور که انتظار داشتم ظاهر شوم.»

اثنی عشری نقش دانشگاه در کسب این موفقیت را مهم ارزیابی و خاطرنشان کرد: «دانشگاه آزاد اسلامی نجف آباد زیرساخت های بسیار خوبی برای دانشجویان پزشکی فراهم کرده است. دانشجویان بسیار مستعدی در این دانشگاه حضور دارند که قطعا با شناسایی آنان و برنامه ریزی های بهتر و هدفمند می‌توانند در تمام عرصه های علمی کشور بدرخشند. انجمن های علمی و پژوهشی دانشکده پزشکی این دانشگاه هم اگر فعال تر و پویاتر شوند می‌توانند نقش موثرتری در کسب این موفقیت ها ایفا کنند.»

دارنده مدال برنز این المپیاد علمی افزود: «قصد دارم در آینده با ادامه تحصیل در رشته جراحی مغز و اعصاب حرف های تازه ای در این حیطه داشته باشم و بتوانم به مردم کشورم خدمت کنم. برای یک پزشک چیزی جز خدمت به بیماران و بازیابی سلامتی آنان مهم نیست و امیدوارم بتوانم با تلاش و کوشش بیشتر این هدف را به بهترین شکل ممکن محقق سازم.»

ما از کوکی ها برای بهبود وب سایت استفاده می کنیم. برای مشاهده اطلاعات بیشتر مراجعه کنید به سیاست کوکی ها. من در سایت از کوکی ها استفاده می کنم. قبول کردن