وی با تاکید بر تجاری سازی محصولات دانش بنیان در حوزه رباتیک خاطر نشان کرد:«من از تمام ایده ها و طرح های دانشجویان در این زمینه استقبال و حمایت می کنم. در گذشته هم نسبت به فعالیت های باشگاه پژوهشگران و تیم های رباتیک حساسیت خاصی داشتم. تجاری سازی محصولات علمی و پژوهشی از اهمیت بسیار زیادی برای مجموعه دانشگاه آزاد اسلامی برخوردار است. باید با سرمایه گذاری در زمینه های پژوهشی و تامین بودجه مورد نیاز این بخش، گام های موثری در راستای تجاری سازی این قبیل محصولات برداریم و از این طریق بخش صنعت را به استفاده از محصولات دانش بنیان ترغیب کنیم.»
دکتر مجلسی از آمادگی و تمایل واحد نجف آباد نسبت به برگزاری دوره ای این مسابقات خبر داد و افزود:« باید در بحث برگزاری این قبیل مسابقات فرا کشوری عمل کرده و آنرا در سطح بین المللی برگزار کنیم. با پتانسیل بالای علمی که از دانشجویان و نخبگان واحد نجف آباد سراغ دارم، بدون شک می توانند در عرصه های بین المللی هم توانایی های خود را به اثبات برسانند و برای دانشگاه آزاد اسلامی و کشور افتخار آفرینی کنند. واحد نجف آباد ظرفیت های بالایی برای سرمایه گذاری در این حوزه دارد و قطعا پیگیر این موضوع خواهیم بود.»
گفتنی است شرکت کنندگان در این دوره از مسابقات در لیگ های مولتی روتور، هاور کرافت، گلایدر، مانور سرعت و هواپیمای مدل در دو روز با یکدیگر به رقابت می پردازند.