به گزارش پايگاه خبري واحد نجفآباد، امیررضا نقش صبح امروز در پنجمین کنفرانس ملی برق و سیستمهای هوشمند ایران که در دانشگاه آزاد اسلامی واحد نجفآباد برگزار شد، گفت: دانشگاهها باید به سمت پژوهشهای کاربردی و مسئلهمحور سوق داده شوند و برای برقراری ارتباط بین دانشگاهها و صنعت باید تلاش شود.
وی افزود: این کنفرانس با هدف اعتلای دانش بومی و تکنولوژی در زمینه مهندسی برق و کامپیوتر، با حضور محققان از سراسر کشور برگزار شد.
دبیر علمی پنجمین کنفرانس ملی مهندسی برق و سیستمهای هوشمند ایران نیز گفت: محورهای فرعی این کنفرانس در رشتههای مهندسی برق قدرت، مهندسی الکترونیک، مهندسی مخابرات، مهندسی کنترل، مهندسی پزشکی بیوالکتریک، مهندسی کامپیوتر سختافزار، مهندسی کامپیوتر نرمافزار و مهندسی شبکه بود.
محمدرضا یوسفی درباره تعداد مقالات ارائه شده در پنجمین کنفرانس ملی مهندسی برق اظهار کرد: در مجموع تعداد ۲۸۷ مقاله به دبیرخانه کنفرانس ارسال شد که پس از حداقل دو مورد داوری تعداد ۱۳۷ مقاله مورد پذیرش داوران قرار گرفت. بیشترین فراوانی مقالات در گرایش قدرت به میزان ۴۲ درصد و کمترین فراوانی مربوط به گرایش بیوالکتریک با فراوانی ۷ درصد بود. مقالات در قالب ۱۹ نشست ارائه و دو نشست پوستر در دو روز برگزار شدند.
وی با یادآورشدن برگزاری چهار دوره کنفرانس ملی مهندسی برق ایران در سالهای گذشته در دانشگاه آزاد اسلامی واحد نجفآباد افزود: این کنفرانس در ترکیب با کنفرانس مهندسی سیستمهای هوشمند در این واحد دانشگاهی برگزار شد و امیدواریم ششمین دوره کنفرانس ملی مهندسی برق و سیستمهای هوشمند نیز سال آینده در همین دانشگاه برگزار شود.
به گزارش پايگاه خبري واحدنجف آباد، این کنفرانس با تجلیل از برگزیدگان و برگزارکنندگان کنفرانس به کار خود پایان داد. مقالات کنفرانس در پایگاههای CIVILIKA و ISC نمایه و مقالات برتر در مجله روشهای هوشمند در صنعت برق چاپ خواهند شد.