رفیعی افزود: از نکات قوت این دوره از کنفرانس میتوان به کمیته علمی بسیار باتجربه، متشکل از 42 نفر از اعضای هیات علمی با درجات علمی استاد، دانشیار و استادیار از 12 کشور اشاره کرد. گستردگی کمیته علمی و کمیته داوران کنفرانس باعث شد که این کنفرانس در بیش از 15 شاخه تخصصی و 6 حوزه میان رشته ای اقدام به پذیرش مقاله کند که در نوع خود کم نظیر است. تحلیل وابستگی سازمانی نویسندگان نشان داد که از 6 کشور شامل ایران، مجارستان، عراق، آمریکا، مالزی و افغانستان مقالاتی به دبیرخانه کنفرانس ارسال گردید.
شروان فکری ارشاد دبیر علمی کنفرانس عنوان کرد: در این دوره از کنفرانس، بیش از 120 مقاله به دو زبان فارسی و انگلیسی به دبیرخانه کنفرانس ارسال شد که از این میان 53 مقاله به صورت ارائه شفاهی و 24 مقاله به صورت پوستر مورد پذیرش هیات داوران قرار گرفت. در این میان، 67 درصد از مقالات پذیرش شده جهت سخنرانی به زبان فارسی و 33 درصد به صورت انگلیسی ارائه شدند.
مهدی رفیعی از جمله نقاط قوت این کنفرانس را برگزاری کارگاه های آموزشی با موضوعات به روز، سخنرانی دو سخنران کلیدی از ایتالیا و ایران، چاپ مقالات برگزیده در مجلاتی با نمایه های ISI، اسکوپوس و علمی پژوهشی و پنل های تخصصی ارتباط با صنعت دانست و اظهار امیدواری کرد با همکاری دانشکده مهندسی کامپیوتر دانشگاه آزاد اسلامی واحد جامع مستقل نجف آباد این کنفرانس به صورت ترکیبی، حضوری و مجازی و هر دو سال یکبار برگزار گردد.