دكترمریم مقیمیان در گفتوگو با روابط عمومي واحدنجفآباد اظهار کرد: سامانه مدیریت هوشمند آزمونهای صلاحیت بالینی در مرکز مهارتهای بالینی با همکاری مرکز تحقیقات توسعه علوم پرستاری و مامایی و مرکز تحقیقات ریزشبکههای هوشمند دانشگاه آزاد اسلامی واحد نجفآباد راهاندازی شد.
وی افزود: آزمون صلاحیت بالینی و آسکی شامل یکسری از ایستگاههای زمانبندیشده است که در آن دانشجویان از یک ایستگاه به ایستگاه دیگر حرکت میکنند و در هر ایستگاه از دانشجو خواسته میشود قبل از رفتن به ایستگاه بعدی وظایف کلینیکی پیشبینیشده را انجام داده و مهارت عملی وی توسط ارزیاب مستقر در ایستگاه بهوسیله چکلیستهایی ارزیابی میشود و تعداد ایستگاهها برحسب تعداد دانشجویان و اهداف یادگیری مورد ارزیابی توسط مناطق آمایشی انتخاب و چینش لازم صورت میگیرد.
رئیس مرکز تحقیقات توسعه علوم پرستاری و مامایی دانشگاه آزاد اسلامی واحد نجفآباد بیان کرد: معمولاً سه نوع ایستگاه وجود دارد که شامل ایستگاههای عملی، ایستگاههای سؤال برای بررسی قضاوت بالینی و ایستگاهی استراحت زمانبندی است، زمان توقف در هر ایستگاه چهار الی هشت دقیقه بوده که دانشجویان با توجه به محدودیت زمانی باید زمانبندی دقیقی برای پاسخگویی داشته باشند.
دكترمقیمیان گفت: این آزمون بهصورت سنتی و با نصب برگه سؤال در ایستگاهها و نظارت مستقیم ارزیاب صورت میگیرد و طی فراخوان فیزیکی اپراتور دانشجویان بین ایستگاهها جابهجا شده و آزمون میدهند.
وی مطرح کرد: با راهاندازی سامانه مدیریت هوشمند آزمونهای صلاحیت بالینی همه ایستگاههای آزمون در مرکز مهارتهای بالینی مجهز به سامانه کامپیوتری شده که امکان ارسال سؤال از سامانه ادمین بر روی سیستمهای موجود در ایستگاههای آزمون و دریافت پاسخ کتبی از طریق سیستم فراهمشده است. همچنین میتوان با هر دانشجو یا ارزیاب در هر ایستگاه بهصورت خصوصی و با کل ایستگاهها بهصورت عمومی برای تذکر و یا فرمان جابهجایی بین ایستگاهها تماس صوتی برقرار کرد.
رئیس مرکز تحقیقات توسعه علوم پرستاری و مامایی واحد نجفآباد اظهار کرد: مرکز مهارتهای بالینی دانشگاه آزاد اسلامی واحد نجفآباد نخستین مرکز مهارتهای بالینی در دانشگاه آزاد اسلامی است که به این سامانه مجهز شده است و این واحد دانشگاهی آمادگی دریافت سفارش و راهاندازی سامانه در سایر مراکز مهارتهای بالینی دانشگاهها و مؤسسات آموزشی را دارد.