اعطای نشان امین‌‌الضرب به عضو هيئت‌علمی دانشگاه آزاد اسلامی نجف‌آباد
مطلب ویژه

06 بهمن 1398

عضو هيئت‌علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد نجف‌آباد در چهارمین مراسم اعطای نشان امین‌‌الضرب، این لوح را از آن خود کرد.

 

به گزارش پايگاه خبري واحدنجف‌آباد، چهارمین مراسم اعطای نشان امین‌‌الضرب به همت اتاق بازرگانی، صنایع و معادن و کشاورزی ایران برای معرفی افراد شاخص و نمونه کشوری در حوزه اقتصاد و کارآفرینی در تالار وحدت برگزار شد.

دكترسهیلا ترابی فارسانی عضو هيئت‌علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد نجف‌آباد به عنوان پژوهشگر حوزه پژوهش‌های تاریخ اقتصادی لوح و نشان امین‌الضرب را دریافت کرد.

به گزارش پايگاه خبري واحدنجف‌آباد ، همه‌ساله اتاق بازرگانی، صنایع و معادن و کشاورزی استان تهران و هیئت داوران این جشنواره لوح و نشان امین‌الضرب را به افرادی که فعالیت‌های مطالعاتی، علمی و فرهنگی مرتبط با توسعه و ترویج اقتصاد آزاد رقابتی داشته‌اند، اعطا می‌کند.

دكترسهیلا ترابی فارسانی از جمله پژوهشگرانی بود که با اهدای لوح و نشان امین‌الضرب از طرف بخش خصوصی مورد تقدیر قرار گرفت.

نشان امین‌الضرب از کجا آمد؟

نگارش کتاب تاریخ اتاق بازرگانی با عنوان «از مجلس وکلای تجار تا اتاق ایران» کتاب «تجار، مشروطیت و دولت مدرن» و ده‌ها مقاله در حوزه تاریخ اقتصاد و تجارت ایران که طی سال‌های متمادی در نشریات معتبر داخلی و خارجی منتشر شده از جمله فعاليت‌های پژوهشی ترابی فارسانی است و نشان امین‌‌الضرب به پاس تلاش‌های وی در زمينه پژوهش پيرامون تاریخ اقتصادی ایران به او اعطا شده است.

محمدحسین امین‌الضرب تاجر بزرگ ایرانی در دوره پادشاهی مظفرالدین قاجار بوده و دامنه فعالیت‌های تجاری این تاجر برجسته از شمال تا جنوب و از شرق تا غرب ایران گسترده بود و باید او را از پیشگامان توسعه و پیشرفت صنعتی در ایران دانست.

این تاجر ۱۳۵سال پیش مهم‌ترین نقش را در تأسیس مجلس وکلای تجار ایفا‌ کرد و این مجلس بعدها و به مرور زمان به اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی تبدیل شد و با توجه به جایگاه اقتصادی و اجتماعی این تاجر پیشکسوت از سال ۱۳۹۵اتاق بازرگانی تهران با برگزاری مراسم اعطای نشان امین‌الضرب، سنگ بنای این نشان را امین‌الضرب نام گذاشت.

ما از کوکی ها برای بهبود وب سایت استفاده می کنیم. برای مشاهده اطلاعات بیشتر مراجعه کنید به سیاست کوکی ها. من در سایت از کوکی ها استفاده می کنم. قبول کردن