براساس پژوهش عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد؛ مطالعات روی خواص اپتیکی خطی و غیرخطی نانوکامپوزیت‌های اکسید گرافن نتیجه داد
مطلب ویژه

04 تیر 1403

عضو هیئت علمی گروه فیزیک دانشگاه آزاد اسلامی واحد نجف‌آباد اعلام کرد که پژوهش روی خواص اپتیکی خطی و غیرخطی نانوکامپوزیت‌های اکسید گرافن، اکسید گرافن کاهش‌یافته و اکسید روی به نتایج امیدبخشی رسید.

مینا نقابی عضو هیئت علمی گروه فیزیک دانشگاه آزاد اسلامی واحد نجف‌آباد در گفت‌و‌گو با خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا اعلام کرد که براساس مطالعات جدید صورت گرفته در دانشگاه آزاد اسلامی نجف‌آباد بر روی خواص اپتیکی خطی و غیرخطی نانوکامپوزیت‌های اکسید گرافن و اکسید گرافن کاهش‌یافته ـ اکسید روی، نتایج امیدبخشی حاصل شده است.

وی اضافه کرد: مقاله عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد نجف‌آباد که در مجله Scientific Reports از زیرمجموعه‌های انتشارات Nature منتشر شده، به بررسی سنتز و مشخصه‌یابی این نانومواد و بررسی عملکرد اپتیکی آنها می‌پردازد.

573340 926 85790

عضو هیئت علمی گروه فیزیک دانشگاه آزاد اسلامی واحد نجف‌آباد افزود: نتایج این پژوهش نشان می‌دهد که نانوکامپوزیت‌های حاوی اکسید روی دارای ضریب جذب و ضریب شکست غیرخطی قابل توجهی هستند که بیش از نمونه‌های خالص اکسید گرافن و اکسید گرافن کاهش‌ یافته است.

نقابی متذکر شد: این مشاهدات، مواد مذکور را به کاندیدا‌های مناسبی برای کاربرد‌های مرتبط با ارتباطات و ذخیره‌سازی نوری تبدیل می‌کند.

به گزارش آنا، علاوه بر مینا نقابی، محسن ابراهیمی، مهدی زادسر و حسین عباس تبارآهنگر در این پروژه مشارکت داشته‌اند و براساس پایگاه داده Essential Science Indicators که توسط مؤسسه Clarivate (Web of Science) منتشر می‌شود، این مقاله به‌عنوان یکی از مراجع پراستناد در این حوزه انتخاب شده است.

مقاله پراستناد به مقاله‌ای اطلاق می‌شود که به‌لحاظ تعداد استناد‌های دریافتی در رشته موضوعی خود در زمره مقالات یک درصد برتر جهان قرار می‌گیرد.

ما از کوکی ها برای بهبود وب سایت استفاده می کنیم. برای مشاهده اطلاعات بیشتر مراجعه کنید به سیاست کوکی ها. من در سایت از کوکی ها استفاده می کنم. قبول کردن