سرفصل‌های جدید پیش روی حوزه‌های شهری، معماری، فرهنگی و جغرافیایی
مطلب ویژه

01 خرداد 1403

دبیر اجرایی همایش ملی «بازاندیشی در چشم‌انداز‌های بوم‌های بیابانی، فرصت‌ها و چالش‌های پیش رو» گفت: با چالش تغییرات اقلیمی، بیابان‌زایی و مخاطرات ناشی از آنها، سرفصل‌های جدیدی پیش روی حوزه‌های شهری، معماری، فرهنگی و جغرافیایی قرار گرفته است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا از نجف‌آباد، دومین همایش ملی «بازاندیشی در چشم‌انداز‌های بوم‌های بیابانی، فرصت‌ها و چالش‌های پیش رو» با هدف ایجاد فضای گفت‌وگو، تبادل نظر و ارائه آخرین دستاورد‌های علمی پژوهشی در حوزه‌های معماری، شهرسازی، فرهنگ، هنر و اقلیم ۲۶ و ۲۷ اردیبهشت جاری در سالن همایش‌های دانشکده هنر، معماری و شهرسازی دانشگاه آزاد اسلامی واحد نجف‌آباد برگزار شد.

539607 311 53907

اصغر گندمکار، دبیر علمی این همایش و سخنرانان کلیدی آن محمد درویش، امید شمس، زهیر متکی، مهرداد موسوی خوانساری و فرشته عالمشاه بودند.
 
منصوره کیان ارثی، رئیس دانشکده هنر، معماری و شهرسازی دانشگاه آزاد اسلامی واحد نجف‌آباد و دبیر اجرایی این همایش عنوان کرد: هنر زیست متعاملانه در بافت مرکزی ایران میان انسان و اقلیم، در طول تاریخ مولد هنر‌ها و فرهنگ‌های محلی ارزشمند و متعالی بوده است.

رئیس دانشکده هنر، معماری و شهرسازی دانشگاه آزاد اسلامی واحد نجف‌آباد گفت: امروز با چالش تغییرات اقلیمی، بیابان‌زایی و مخاطرات ناشی از آنها، سرفصل‌های جدیدی پیش روی حوزه‌های شهری، معماری، فرهنگی و جغرافیایی قرار داده که این همایش به دنبال بازاندیشی در آنها بوده و هست.

ما از کوکی ها برای بهبود وب سایت استفاده می کنیم. برای مشاهده اطلاعات بیشتر مراجعه کنید به سیاست کوکی ها. من در سایت از کوکی ها استفاده می کنم. قبول کردن