بهرنگ برکتین در گفتوگو با خبرنگار گروه استانهای خبرگزاری آنا در نجفآباد از کسب مقام سوم مسابقات برنامهنویسی ماراتن شریف در سطح کشوری توسط تیم دنا از دانشکده مهندسی کامپیوتر دانشگاه آزاد اسلامی واحد نجفآباد خبر داد و اظهار کرد: تیم برنامهنویسی تلفن همراه دانشکده مهندسی کامپیوتر در مسابقات برنامهنویسی دانشگاه صنعتی شریف شرکت و بین ۴۵ تیم شرکتکننده در این مسابقه رتبه سوم را کسب کرد.
وی افزود: دفتر مسابقات دانشکده مهندسی کامپیوتر از اواسط تیر ۱۴۰۱ به برنامهریزی فشرده و منظم برای شرکت در مسابقات برنامهنویسی مختلف و ایجاد بستر مناسب در راستای راهاندازی و برگزاری چندین مسابقهای اقدام کرد. در همین راستا با همکاری شرکت تصمیمسازان اسپانه (دمیس) در قالب تفاهمنامه همکاری فیمابین این شرکت و دانشکده، کمک در هدایت و آموزش تیم برنامهنویسی متشکل از دانشجویان این دانشکده بر عهده متخصصان این شرکت قرار گرفت و شرکت دمیس حامی مالی تیم برای شرکت در مسابقات شد. اعضای تیم در مدت زمانی بیش از یک ماه به ساخت یک برنامه اولیه اقدام کرد تا با کسب تجربه همکاری تیمی با چالشهای روز مسابقه بیشتر آشنا شوند.
مسئول دفتر مسابقات برنامهنویسی دانشکده مهندسی کامپیوتر واحد نجفآباد نیز به آنا گفت: ابتدا ۶ موضوع در دو دسته مالی و پرستاری معرفی شد که تیم دانشگاه آزاد اسلامی واحد جامع مستقل نجفآباد موضوع پرستاریار را انتخاب کرد؛ زیرا به حوزه فعالیت حامی مالی این تیم یعنی شرکت دمیس نیز نزدیکتر بود.
زهرا بهشتی ادامه داد: نکته حائز اهمیت از دید داوران این مسابقه، آشنایی تیم با مفاهیم مختلف برنامهنویسی، Git، مستندسازی، ساخت نمونه اولیه، ارائه برنامه حداقلی قابل استفاده، تخمین صحیح از حجم کار و تواناییهای خود، پاسخ به موقع به سؤالات طراحی شده در سامانه مسابقه، ارتباط خوب با داوران و راهنمایی گرفتن از آنها بود که تیم دانشگاه آزاد اسلامی واحد نجفآباد در این موارد توانست امتیاز قابل قبول را کسب کند. از نظر داوران و شرکتکنندگان، نوآوری تیم واحد نجفآباد در استفاده از واقعیت افزوده (Augmented Reality) برای نمایش مدلهای سهبعدی آناتومی بدن بینظیر و درخشان بود.
رهبر تیم برنامهنویسی دانشگاه آزاد اسلامی واحد نجفآباد هم عنوان کرد: در پایان مسابقه، هشت تیم از بین ۴۵ تیم شرکتکننده برای ارائه نهایی برگزیده شدند که تیم دانشگاه آزاد اسلامی واحد نجفآباد از میان تیمهای مختلف از کل دانشگاههای دولتی و آزاد سراسر کشور برگزیده شد. در ارائه نهایی اعضای تیم باید در زمانی کمتر از سه ساعت، ایده خود را به لحاظ کسبوکاری و مالی برای سرمایهگذاران معرفی کنند که در این مرحله معرفی مشکل (های) انتخاب شده، راهحلهای ارائه شده، درآمد و هزینههای مورد نیاز و رقبای موجود از اهمیت بالایی برخورد بود.
بهزاد سلیمانی اضافه کرد: در پایان تیمهای PersianCoders و TheScenius با موضوع در حوزه مالی و امتیازات ۷.۹ و ۷.۷ رتبه اول و دوم را کسب کرده و تیم دنا (دمیس-نجفآباد) با امتیاز ۷ رتبه سوم این مسابقات را کسب کرد. تیمهای دیگری از شهر اصفهان نیز در این مسابقه حضور داشته و حتی بین هشت تیم برتر نیز قرار گرفتند که این مسئله نشان دهنده فعالیت قوی برنامهنویسان این استان در حوزه موبایل است.