رویداد «عصر امید»/ ۲۹۲/ ساخت روبات خودمختار متحرک برای استفاده در صنایع
مطلب ویژه

12 خرداد 1401

دانشجوی رشته معماری کامپیوتر دانشگاه آزاد اسلامی واحد نجف‌آباد گفت: روبات خودمختار متحرک  (AMR) در صنایع مختلف به‌ویژه در انبارداری، نگهداری و جابه‌جایی قطعات، صنایع پزشکی، بیمارستان‌ها و موارد مشابه کاربرد بسیاری دارد.

الیاس ناطق در حاشیه نمایشگاه عصر امید دانشگاه آزاد اسلامی که با روبات خودمختار متحرک (AMR) در این رویداد شرکت کرده بود در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری آنا اظهار کرد: روبات خودمختار متحرک (AMR)  در صنایع مختلف به‌ویژه در انبارداری، برای نگهداری و جابه‌جایی قطعات و صنایع پزشکی و بیمارستان‌ها و موارد مشابه کاربرد بسیاری دارد و به‌صورت تمام‌خودکار با دریافت اطلاعات محل موردنظر از نرم‌افزار مرکزی، مسیریابی کرده و پس از رسیدن به محل مورد نظر مأموریت خود را انجام می‌دهد.

وی افزود: قیمت نمونه‌های خارجی این روبات حدود ۴۰ هزار دلار است. نمونه تجاری ساخته شده با یک‌چهارم قیمت، تولید شده و برای راه‌اندازی خط تولید و فروش این محصول با برخی از سازمان‌های مختلف وارد مذاکره شده‌ایم. اکنون با برخی از صنایع مذاکره‌های لازم انجام‌ و با تعدادی از آنها قرارداد بسته شده و در انبارهای نگهداری قطعات خودرو، انبار شیمیایی و انبارهایی که حضور لیفتراک و یا انسان در آنها مقدور نبوده مورد استفاده قرار گرفته است.

دانشجوی رشته معماری کامپیوتر دانشگاه آزاد اسلامی واحد نجف‌آباد گفت: رویداد عصر امید رویداد فوق‌العاده‌ای بود که باعث آگاهی صنایع از ظرفیت‌های موجود در دانشگاه‌ها شد و صنایع از تولیدات داخلی که نیاز صنایع به محصولات خارجی را کم می‌کند، کمک می‌گیرند و ارتباط دانشگاه با صنعت در این رویداد به‌راحتی شکل گرفت.

ناطق عنوان کرد: تیم آرورا از تیم‌های فعال در کنسرسیوم هوش مصنوعی دانشگاه آزاد اسلامی واحد نجف‌آباد است. فعالیت تخصصی این تیم ساخت و توسعه انواع روبات‌های صنعتی بوده و روبات خودمختار متحرک (AMR) که در رویداد عصر امید ارائه شد، توسط امید شاه‌نظری، محمد پوررحیم، مهران غره‌الحمید و شایان سیدهندی اعضای تیم آرورا طراحی و ساخته شده است.

به گزارش آنا، رویداد ملی گام دوم دانشگاه آزاد اسلامی با عنوان «عصر امید» به‌منظور معرفی تجهیزات، محصولات، دستاوردها و فعالیت‌های حوزه فناوری و نوآوری دانشگاه با هدف ارائه بستری برای ایجاد کسب‌وکارهای نوپا و دانش‌بنیانی و فرصتی برای اشتغال دانشجویان در چهلمین سالگرد راه‌اندازی این دانشگاه با شعار ۱۰۰۰ گروه پژوهشی و زیرساخت، ۱۰۰۰ ایده و استارت‌آپ و ۱۰۰۰ شرکت فناور و خلاق از هشتم تا ۱۱ خرداد ۱۴۰۱ در مصلای تهران برگزار شد.

ما از کوکی ها برای بهبود وب سایت استفاده می کنیم. برای مشاهده اطلاعات بیشتر مراجعه کنید به سیاست کوکی ها. من در سایت از کوکی ها استفاده می کنم. قبول کردن