رویداد عصر امید/ ۲۷۱/ چاپگر زیستی بدون ماسک به روش استریو لیتوگرافی
مطلب ویژه

12 خرداد 1401

مسئول هسته اندیشه‌سازان عصر امید دانشگاه آزاد اسلامی واحد نجف‌آباد گفت: چاپگر زیستی بدون ماسک در شرکت‌ها و مراکز تحقیقاتی که هدف آنها ساخت اندام و بافت‌های بدن است، استفاده می‌شود.

مهشید ابراهیمی‌نژاد در حاشیه نمایشگاه عصر امید دانشگاه آزاد اسلامی که با طرح چاپگر زیستی بدون ماسک به روش استریو لیتوگرافی در این رویداد شرکت کرده به خبرنگار خبرگزاری آنا گفت‌: این دستگاه برای چاپ اندام، بافت‌های بدن و سیمان‌های استخوانی در راستای پرکردن فضاهای خالی میان استخوان‌های بدن و پروتز مفصلی که به محکم شدن استخوان در محل کمک می‌کند. چاپگر زیستی بدون ماسک در شرکت‌ها و مراکز تحقیقاتی که هدف آنها ساخت اندام و بافت‌های بدن است استفاده می‌شود.

وی با تأکید بر اینکه چاپگر زیستی نمونه داخلی ندارد، افزود: سیمان‌های استخوانی در جراحی‌های ارتوپدی کاربرد دارد و مورد استفاده دندان‌پزشکان بوده و علاوه بر بازار داخلی دارای بازار خارجی نیز هست.

مسئول هسته اندیشه‌سازان عصر امید دانشگاه آزاد اسلامی واحد نجف‌آباد گفت: رویداد عصر امید، رویدادی جدید با محور متنوعی است که باعث آشنایی با شرکت‌ها و ایده‌هایی مرتبط با زمینه فعالیت‌های شرکت‌ها شده و باعث انعقاد قرارداد شتاب‌دهنده‌ها می‌شود. این رویداد به‌طور کلی موجب کمک به عملی شدن ایده‌ها و زمینه‌ساز رشد دانشجویان و فارغ‌التحصیلان را فراهم می‌کند.

به گزارش آنا، رویداد ملی گام دوم دانشگاه آزاد اسلامی که با عنوان «عصر امید» به‌منظور معرفی تجهیزات، محصولات، دستاوردها و فعالیت‌های حوزه فناوری و نوآوری دانشگاه با هدف ارائه بستری برای ایجاد کسب‌وکارهای نوپا و دانش‌بنیانی و فرصتی برای اشتغال دانشجویان در چهلمین سالگرد راه‌اندازی این دانشگاه با شعار ۱۰۰۰ گروه پژوهشی و زیرساخت، ۱۰۰۰ ایده و استارت‌آپ و ۱۰۰۰ شرکت فناور و خلاق از هشتم تا ۱۱ خرداد ۱۴۰۱ در مصلای تهران برگزار شد با برگزاری مراسم اختتامیه به کار خود پایان داد.

ما از کوکی ها برای بهبود وب سایت استفاده می کنیم. برای مشاهده اطلاعات بیشتر مراجعه کنید به سیاست کوکی ها. من در سایت از کوکی ها استفاده می کنم. قبول کردن