رویداد «عصر امید»/ ۲۲۰/ ارتقای «تشک مواج» برای جلوگیری بیشتر از زخم‌های فشاری
مطلب ویژه

11 خرداد 1401

ایده دانشجوی رشته پرستاری دانشگاه آزاد اسلامی واحد نجف‌آباد در راستای ارتقای «تشک مواج» موجود در بازار برای جلوگیری بیشتر از زخم‌های فشاری در رویداد «عصر امید» ارائه شد.

الهام کامرانیان در حاشیه برگزاری رویداد ملی عصر امید دانشگاه آزاد اسلامی درباره ایده ارتقای «تشک مواج» برای جلوگیری بیشتر از زخم‌های فشاری که در نمایشگه «عصر امید» ارائه شده در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری آنا اظهار کرد: ایده ارائه‌شده به‌منظور ارتقای محصول موجود «تشک مواج» و برای جلوگیری هرچه بیشتر و بهتر از ایجاد زخم‌های فشاری (زخم بستر) بوده که مشکل بالقوه و بسیار خطرناک بیمارستانی یا حتی خانگی برای بیماران استراحت مطلق و بی‌حرکت است.

وی افزود: با ایجاد برخی تغییرات در این محصول، نه تنها باعث جلوگیری از رشد میکروارگانیسم‌های بی‌هوازی و کاهش رطوبت می‌شود؛ بلکه تحریکاتی برای خون‌رسانی پوستی، بافتی نیز ایجاد خواهد شد.

دانشجوی مقطع کارشناسی رشته پرستاری دانشگاه آزاد اسلامی واحد نجف‌آباد با برشمردن اهمیت رویداد عصر امید گفت: این رویداد کم‌نظیر و یا حتی بی‌نظیر فرصتی عالی برای ارتقای شغلی، درآمدی، کارآفرینی و حتی ایجاد مشاغل جدید است. وجود شاخه‌های تخصصی در کنار هم موقعیتی عالی برای بارش فکری و یافتن راه‌حل برای مشکلات موجود ایجاد می‌کند. امیدوارم این رویداد نتایجی فوق‌العاده و جهشی بزرگ در راستای رشد و ارتقای هرچه بیشتر چه از نظر اقتصادی و چه حل شدن نیازهایی که شروع‌کننده طرح‌ها بوده‌اند، باشد.

به گزارش آنا، رویداد ملی گام دوم دانشگاه آزاد اسلامی با عنوان «عصر امید» به‌منظور معرفی و ارائه تجهیزات، محصولات، دستاوردها و فعالیت‌های حوزه فناوری و نوآوری دانشگاه با هدف ارائه بستری برای ایجاد کسب و کارهای نوپا و دانش‌بنیانی و فرصتی برای اشتغال‌آفرینی دانشجویان در چهلمین سالگرد راه‌اندازی این دانشگاه با شعار ۱۰۰۰ گروه پژوهشی و زیرساخت، ۱۰۰۰ ایده و استارت‌آپ و ۱۰۰۰ شرکت فناور و خلاق برنامه‌ریزی شده است.

رویداد ملی گام دوم (رویداد عصر امید) از هشتم تا ۱۱ خرداد ۱۴۰۱ به مدت چهار روز در مصلای بزرگ امام خمینی(ره) تهران برگزار و بخشی از فعالیت ۴۰ ساله دانشگاه آزاد اسلامی در حوزه‌های مختلف آموزش و پرورش نیروی انسانی، فرهنگ، اقتصاد، علوم پزشکی، علوم مهندسی، علوم انسانی و ... عرضه می‌شود.

ما از کوکی ها برای بهبود وب سایت استفاده می کنیم. برای مشاهده اطلاعات بیشتر مراجعه کنید به سیاست کوکی ها. من در سایت از کوکی ها استفاده می کنم. قبول کردن